Gruppetrening

Alle våre grupper ledes av osteopat eller fysioterapeut.

Ved interesse og påmelding  ta kontakt på telefon 73874530.

Vårt gruppetilbud:

MediYoga  (begynnerkurs)

Onsdager 17.30-18.30

Torsdager 09.15- 10.15

Mediyoga (treningsgruppe)

Onsdager 16.15-17.15

Torsdager 09.15- 10.15

Mediyoga er en terapeutisk yogaform basert på den gamle yogaformen Kundalini med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin og moderne medisin.

Denne yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Individuell tilpasning.

Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikk og meditasjon. Fysiske øvelser kombineres med puste- og konsentrasjonsteknikker. Mediyoga kan hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Mediyoga omfatter mange forskjellige yogaprogram og meditasjoner som kan brukes i rehabilitering av grupper med ulike behov, for eksempel astmatikere, ryggproblemer, søvnforstyrrelser, utbrenthet.

Mediyoga er et registrert varemerke. Hensikten er at alle skal vite at under dette varemerke finnes det en vitenskapelig utprøvd yoga. Blant annet har Mediyoga et løpende samarbeid med hjerteintensiven Danderyds sjukhus i Sverige om forskning på yoga mot forskjellige typer hjerteproblemer.
Mediyoga har blitt utviklet gjennom klinisk og terapeutisk arbeid med mennesker på flere hundre svenske arbeidsplasser siden begynnelsen av 1996.

Pris 1000,- for 5 ganger.

 

Styrke-, bevegelighet og balansetrening (SBB)

Tirsdager kl 16.15

Funksjonell basistrening med  innspill fra  yoga, pilates og bevegelighetstrening, egnet for alle. Her vil vi kjøre parallelle grupper satt sammen ut fra funksjon og behov. (for eksempel den glade løperen eller for deg som trenger generell trening). Individuelt tilpasset.

Pris: 100,- pr gang

Psykomotorisk bevegelsesgruppe

Onsdager 14.00-15.00